Nrglkca Bizimminikmucizemiz çok aşırı da değil bence 3500 den fazla hatta 3700 kilo ile normal doğum yapanlar var
Bizimminikmucizemiz Nrglkca yaa evet 4 kilo bile duymustum ben 😄 ama bir hafta falan daha durursa daha kilo alicak nasil dogurucam diye dusunmeden edemiyorum
hs_mutluluk16 Bizimminikmucizemiz ay evet ya tabii hamilelik çok güzel ama insan da düşünmüyor değil doğururken iri olursa napcam diye 🥺😂😂 ve normal doğum çok istiyorum ama yaşamadık bakalım nasıl bişey
Bizimminikmucizemiz hs_mutluluk16 bende ayni sekilde ilk gebeligim normal cok istiyorum insallah istedigimiz gibi olur hersey🙏🏻 bebisler saglikla dogsunda hayirlisi neyse o olsn napalim 🥰
Nrglkca hs_mutluluk16 o da doğru pozitif düşünmeli bence bende normal doğum istiyorum ilk gebeligim rabbbim sağlıkla kucağımiza almamızı nasip etsin inşallah 🙏😍
Bizimminikmucizemiz Nrglkca hayirli saglikli dogumlar diliyorum sizede insallaj istediginiz gibi olur hersey🌸🥰
ByzM Nrglkca evet Benin çevremde 2 hafta gezen bekleyen var o şekilde canım hersey bebeğine bağlı ama yürüyüş yap merdiven çık squat yap o nette dolaşan videoyu yap belki açılman hızlı ilerler
Mikrop Benmde 2 cm açılmam var bebek kanalda , bugğn başka bir doktora gittim . Takipli olduğum doktorum çatın dar normal zor bebek kanala girmez demişti. Beş gün sonra kanala girdi açılmamda var , nasıl oluyor anlamadım 🤷🏼♀️ Bnm gibi olan var mı
Nrglkca Mikrop doğum tarihi ile ilgili birşey dediler mi acaba ne kadar süre içinde olurmuş benim de açılmam var da Bir de kaç haftaliksiniz acaba
Sevinc1987 hs_mutluluk16 37+ 4 olduk acilma yok ama kasilma sanci ve vajinamin kemikleri agriyor desem😭😭pazrtesi günü dogumum hergün agrilarin siddeti artiyor biran önce gelseydi zaman 🤲🏻🤲🏻🤲🏻