Sehooo hs_mutluluk16 ah benimde ya her hafta nst cekılıyorum 36da sancım cıkmıstı 37de hıc cıkmadım bakalım 2 gun sonrakınde cıkıcakmı 😂 gelsede arrık ama hıc nıyetı yok kıpır kıpır benımkı
esrabcr_ incisu Evet bildiğim videoymuş denemediğim kalmadı her şeyi denedim valla 😭 39+2 deyiz şuan hayırlısı olsun inşAllah 🤲🏻
busra_2332 elifay21 nst’de kaç çıkınca sancı oluyor canım? Nasıl anlaşılıyor? Bende yarın çektireceğim
elifay21 busra_2332 en yüksek 100 görünüyor makinede. benim de bazen altmışları bazen doksanları görüyordu ama doğumun başlaması uzun sürebilir dediler ilk gebelik olduğu için. Bekliyoruz bakalım ne zaman hazır olup gelmek isterse ☺️
DiSaMeKa_2018 busra_2332 valla canım 36 haftadan beri yapıyorum 39+1 im 1 cm bile açıklık yok saldım artık nezaman doğmak isterse 😇
incisu busra_2332 size bağlı ilk denemede de açılman olur iki üç denemeden sonrada yada hiç olmayabilir :)
busra_2332 DiSaMeKa_2018 bi yandan bi an önce gelsin istiyorum artık taşıyamıyorum tospiki 🥰 bi yandan da diyorum ne kadar beklese o kadar iyidir. Ne hallere düşürdüler bizi anacım bu bebeler 😂
DiSaMeKa_2018 llFatma 38 haftada yaptı benim doktor kuzum ama ağrıları falan başlayanların daha erken yapıyor diye biliyorum 😇
Mayamina 38+4 den helloğğ🥴 acılma sancı hiç bişi yok 38 de catı muayenesi oldum catı iyi dedı acılma yok bebek kanala girmemiş dedı. Haftaya gel dedi😬 3.031 gr bebeğim🧡bna hiç gelecekmiş gibi gelmiyor nedense😅