Durubebegim Kızlar 38+3 oldum normal doğum olacak afedersiniz vajen kemiğim çok ağrıyo sanki hamlaşmış gibi yürüyüş yaparsın bacakların vs bir yerin hamlaşır ya işte öyle bir Ağrı acaba doğum belirtisi olabilirmi bide sızlıyor içerden
Bebiscann Durubebegim hayır canım büyüyen bebek baskı yapıyor, doğum sancısı vajinada baskı ve batma şekilde görülüyor
Zeysezer Durubebegim 33 haftalığım oturmam kalkmam yatakta dönmem hep eziyet acı 24. Haftadan beri var Doktorum rahim büyüdüğü için olduğunu söyledi
Bebiscann Durubebegim ben 3 genelikte te yaşamıştım ama 3. Gebeligimde çok daha fazla yaşadım kalkarken yürürken topallıyordum artık
Durubebegim Bebiscann valla hiç iş yapmıyorum 😂 sadece yürüdüm çok ondan oldu afedersin hemoroidmde çıktı dünden oda ağrıyo ayrı bir dert
Durubebegim Bebiscann normalde doğumdan sonra bende çıkıyordu ama bu hamilelikte çıktı doğumda ne hale girer😏😒
cukulataannesi 30larda başladı. Bebek pozisyon değiştirdiği için çatı kemiği genişliyor vucut doğuma hazırlanıyor. Normal oldugunu biliyorum. Çekicez mecbur😬😌