Zambak55 Cemalhazal50 sancım var de git canım keyfi değil sonuçta baksınlar o kadar bekledin riske atma hiçbir zaman hemen git en kötü ağrı kesici serum yaparlar
Acemianne__ Cemalhazal50 alttan bakacaklar diye gitmiyorum geçmesini bekliyorum sancım falan olunca 🙄 şimdiye kadar geçti ama sizinki uzun sürdüyse gidin inşallah birşey yoktur tabi de ihmal etmemek lazım
esmerrmm Cemalhazal50 cati muaynesi istemiyorsan karindan bakin diyebilirsin cnm bnde her acile gittigimde alttan bakmak istiyorlardi bnde karından bakin diyordum oyle yapiyorlardi
Acemianne__ esmerrmm devlet hastanesinde kabul etmiyolar illa alttan muayene ediyolar yani yada bana böylesi denk geldi
esmerrmm Acemianne__ bende devlete gidiyorum zorunluluk diye bisey yok cnm senin kararin bu onlar zorlayamaz
esmerrmm Acemianne__ kagit imzalatiyolar kendim cati muaynesini kabul etmedim diye bnde imzaladim her gittigimde
Acemianne__ esmerrmm anladımm teşekkür ederim bilgi için. Bana böyle muayene etmemiz gerekiyor diyip durdukları için bende gitmiyordum bakalım