Serpiloral Mantar yenirmi internette farklı farklı şeyler yazıyor aneannem kanlıca mantarın konserve turşusunu yapmış yiyebilirmiyim korkuyorum yediklerime dikkat ediyorum zaten erken doğum riskim var
litfenama Serpiloral mantar proteindir. Araya karışmış bir mantar olduğunu düşünmüyor ve güveniyorsanız vücut için yararlıdır. Bu arada kanlıcayı herkes bilmez. Nerelisiniz acaba merak ettim?
YeninesilAnne Serpiloral ben de İstanbul’dayım ara ara eşimle gidip ormandan toplardik ve bol bol da yedim çok şükür bir sıkıntı çıkmadı 🤗
Serpiloral Defne2018 yok kuzum alerjim ama konserve turşuşu yenir dimi ananem yapmış memleketten geldiler
Serpiloral litfenama aynen kuzum severimde hamilelikte yemek zararlı değildir dimi kesin ya korkuyor insan yeme içme konusunda 🥰
litfenama Serpiloral kanlıca her derdin devası korkma. Sadece dikkat edip, emin olmak lazım. Zaten annenler yapmış. Mantarı tanıyorlardır. Gönül rahatlığıyla yiyebilirsin 👼🏻
Elfgrcn Serpiloral valla benim kayınpederim kendisi toplamış dağlardan. Her gün gibi kavurmasını kızartmasını ızgarasını yiyorum bişey olmadı şükür☺️ Çok sağlıklıymış d vitamini açısından öyle duymuştum
Defne2018 Serpiloral ben kanlıca acı mantar ebişke sarı mantar cincile istiridye bi sürü mantar yiyoruz hamileyken de yedim tek bi kültür mamtarı yemedim çok şükür bişi yok alerjinizvarsa dokunabilir