Esranr95 Kızlar 23 haftalık hamileyim bi kaç gündür geceler midem aşırı yanıyor ve boğazıma kadar kusacak gibi oluyorum bu durum beni uykumdanda ediyor uyumadan önce süt içmeyide denedim ama fayda etmedi önerileriniz nedir ??
Polenpolen52 Esranr95 valla canım ne varsa denıyorum bı halta yaramıyor , sadece duzenlı gavıscon ıcınce sanırım ıyı
1300nesli Esranr95 Yastık sayını yükselt. Bazen 3 bile oluyordu bende. Bazen oturarak bile uyuduğumu biliyorum. Ve bence en önemli taktik uzanmadan en az 2 saat önce gıda alımını kes. Ve biraz da sarı leblebi ye. Beni çok rahatlattı bunlar.
Polenpolen52 Esranr95 doktor yazıyor herkese o zaten ılac degıl bi karbonat etken , doktor sızede yazar .
Merveba11 Gece yatarken başının altına 2 tane yastık koy öyle yatmayı dene ilkte zor oluyor ama birazda olsa bulantıyı kesiyor
Sevilay_Demir Esranr95 bende 26+6 yım banada öyle oluyor geceleri mandalina veya limon yiyin yatmadan önce iyi geliyor 🤗
Vldnshn1 Esranr95 Kuzum benim de mide yanmam boğazıma vuruyordu ekliyordu midem doktoruma dediğim gibi gaviscon şurup verdi bende çok işe yaradı🌸
irem16 Esranr95 gaviscon surup yazmıştım eğer ilaç almak istemiyorsan sakız çiğne canım psikolojik mi bilmem midem yanıyordu benimde internette okudum çiğnemeye başlafım ve etki etti
Arashsn Esranr95 ben prilam bulantı ilacı kullanıyorum uyumadan bi saat önce bana bi tek bu iyi geliyor sizde.deneyin isterseniz