Liyuzamom Tecrübeli bilgili anneler…. 🤣 6 aylık elinde alıcam malum fiyatlar uçuyor şimdiden alayım dedim bari. Yazlık elbise şort alıcam da tam 6 aylık olduğunda Haziran oluyor sizce 6 aylık alsam 3 4 ay giyer mi
PrensesAnnesi4 Liyuzamom Ben 6 aylik kiyafetleri 4 ay kadar kullanmistim ondan sonrasi evin icinde pijama gibi giydirmistim ilk kizima 🤣🙄bundada aynisini yaparim
eslemsi Liyuzamom ben kizima 2 yas onden giydirdim hep suan 2 yasinda 4 5 giyiyor yeri geliyor 3 hic olmuyor zaten
Minigin_annesi0 Bebeğine bağlı canım zayıf mı olacak kilolu mu belli olmaz o ama giyemez bence anca dört beş aylıkken giyer diye düşünüyorum
Minigin_annesi0 Minigin_annesi0 benim bebeğim Mayıs’ta doğacak mesela çoğunu 3-6 aylık alcam Ağustos sonuna kadar onları giyer Ağustos da dört aylık falan olacak
Liyuzamom Minigin_annesi0 yani 9 aylık mı alsam ya bilemedim. Şuan e bebek indirimde o yüzden alayım dedim de yazlık hiç kıyafetimiz yok napsam bilemedim
Aryaablaoldu Geçen kış bebeğim 5 aylıktı kışa girişte lcw 9-12 ay almıştım bütün kış giydi aldiklarimi. Biraz paçalar uzun oldu ama ribanali olduğu için sorun olmadi. Senin yazlik bide bence 9-12 almalısın hemen küçülüyor 🥰
Liyuzamom Minigin_annesi0 e bebekten aldım canım 6 aylık var ikili beden değil tek beden. Bol kesim elbiselerden aldım olur yani inşallah