Sbldgn İkinci gebelikte indirekt coombs testi isteniyormuş devlet hastanesi yapıyormu bu testi acaba yaptıran varmı
denizvebulut Sbldgn ikinci gebeliğim 28. Haftamdayim. Özelde cuma test verdim sonuç haftasonu negatif olarak çıktı, doktorum pazartesi iğne için çağırdi. Acile yönlendirdi. Sadece 20 TL ödeme yaptım, eczaneden ilacı 10 dakikada getirtip acilde yaptılar.
Sbldgn Orsem yaptırdınızmı ilk gebeliğimde direk iğne vurulmuştum şimdi ikincide önce test yaptırmam gerekiyormuş sonrada iğne normalde özele gidiyorum devlete randevu aldım inşallah sorun olmaz yaparlar
Orsem Sbldgn ben devlet hastanesinde 2 saat test sonucu bekledim 1 saat de eczanede ilacın gelmesini beklemiştim özelde iste bu test sonucu iğne hepsi yarım saat 45 dakika içinde yapıp gönderdiler
Orsem Sbldgn benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ama onda da vurulmuştum ben çünkü kanamam olmuştu ve doktorum 72 saat içinde vurman gerek dedi vurdum şuan ikinci gebeliğim geçen hafta yine lekelenme oldu ve yine vuruldum ilk gebeliğimde devlette vurdum test yapıp vurdular ama çok uğraştırdılar bunda da özelde yaptırdım tertemiz kimseye laf yetiştirmiyorsun her gittiğin yerde açıklama yapmıyorsun yine kan testi yaptılar temiz çıktı negatif çıktı hemen herşey yarım saat içinde yaptılar gönderdiler bu arada 250 TL iğne fiyatı
Mucizemannesi21 Devlette gecen hafta oldum ignemi testin sonucu 1 saatte cikti dogumhaneye ciktim bilgilerimi verdim yarim saat sonra ignemi yaptilar ücret odemedim.
Mucizemannesi21 Oezmavn12 Eşinle kan uyuşmazlığınız varsa bu test yapılıyo önlem amaçlı 15 haftalikken test yaptirdim negatif cıktı 28 haftamda bida yaptirdim negatif cikti ignemi yaptılar