Lunaa GamzeCan canım merhaba. Ben de senin gibiydim. 7 kilo verdim hep kustum. 16. Haftaya kadar biter
Naz33 GamzeCan bende kusma yok, bulantı felaket var artık sinirden ağlıyordum kusamıyorum diye bi sabah uyanınca birde akşam yataken oluyor
elifsahincakmak GamzeCan benim de ilk başlarda çok bulanıyor tuzlu kraker leblebi ye mideni bastırıyo bide benim doktorum zencefile balı karıştır o iyi geliyo demişti ama ben zencefil sevmediğim için yememiştim 😂
GamzeCan Lunaa çok kötüyüm ama anlıkta olsa bi çözümü yok mu bide bebeğe zararı oluyo mu sence kendimizi sıkıyoruz sanki kusarken 😔😔
Lunaa GamzeCan yok olmuyo ben burnumdan bile kusuyodum çok kötüydü. Fazla beslenemediğim halde kilosu bile iyi maşallah. Korkma geleni çıkar gitsin.
Mnlya GamzeCan canım valla brnde oyleyım 10haftadayım yapcak hıcbısı yok tuzlu ye yıyebıldıgıbi ye zorlama kendını bulantı hapı verdı doktor ılk hafta cok ıyı geldı ama sımdı yıne devam edıyo 3kılo verdım bende
Mervus Korkmayın bebeğe bi zararı yok inşallah geçici bi durum. Tiksinmediğiniz şeylerden yiyin benim de sürekli midem bulanıyordu devamlı muz-süt ikilisi tükettim hem bebeği beslemiş oluyoruz hem de kuvvetten düşmemiş oluyoruz. Çıkarsan bile sorun değil vitaminini alırsın inşallah folik asiti ihmal etmeyin😊 geçimi 3 hafta sonra inşallah biter
GamzeCan Naz33 7. Haftamda bende öyleydim bugun uyandığımdan beri kusuyorum sabah bide decavit i kustum bildiğin sarı acı ölüyodum ya :(((
Pnr-yoga GamzeCan bende 9+5 teyim ağlıyordum bulantıdan ve tansiyon düşmesinden6.Haftadan beri . tesadüfen decaviti içmeyi unuttum ve hiçbirşeyim kalmadı 🤷🏻♀️dr a sordum bugün içme folikaside devam et dedi
Pnr-yoga GamzeCan ben ona bağladım 😁 ve 2 gündür çok iyiyim çok şükür birde müthiş iştahımı açmıştı doymuyorum diye de ağlıyordum 😁
GamzeCan Pnr-yoga aynen bende hiiic doymuyorum demek ondanmış doktora demiştim kilo yapıyomuş diye yok yok o iyi devam et dedi 😏