Tugba_k5 nevarneyokk bence gider canım çok takmıyorum o konuyu. Yavaş yavaş gidiyor sonuçta. Ablam sezeryan yapmıştı göbeği hiç yok zamanla kayboldu. takma 😊
alcang nevarneyokk @Deletedmom62627 doğurunca aklıma sen geldin gittin mi kontrole sancı açılma var mı🤗
Happy_001 nevarneyokk ewet 3 aylık gibiyim belkı daha fazla duruyor ama daha 15gunlugum belkı gecer suan acıyor falan bakalım
Busra_Yildiz Happy_001 ay 15 günde hâlâ ağrı mı var 😳 4 günlük olan ve 3-4 gün sonra toparlarım diye beni baya üzdü bu 🥺
Happy_001 Busra_Yildiz yok toparlıyor sun canım ben ıs guc falan hersey yapıyorum ama karnında boyle acı var sezeryan yeri hıc acımıyor ama karnım acıyor sadece uyumus hissetmiyor sun
morsumbul nevarneyokk göbeğim kalmadı sezeryan sonrası hemen sardım sıkıca 3 ay bitti bale li korse kullandım sonra bu hamileliğimde de penti de bir korse atlet gördüm inanılmaz beğendim onu almayı düşünüyorum
Busra_Yildiz Happy_001 evet ya dikişlerde bir sıkıntı yok karnının için acıyor çürümüş gibi. Birde o uyuşukluk hiç geçmiyor dediler o da bir miktar üzdü 😂