[silindi] tazeannecik1 ben doğumdan çıkar çıkmaz kullanmay başladım yanında mustelanında kremini kullandım ama gümüş kapak fayda etti
annembabam tazeannecik1 2. El ürün uygulamasından aldım 40 ml kargo dahil 26 ₺ye 😅oralardan bakın çok iyi denk geliyor .
tazeannecik1 neslican0644 Ya benide düşündürdün be kadar güvenilir olduğu kremin,e bebekte 40 tl mi gümüş kapak bende bakayım canım bi
Busra_Yildiz tazeannecik1 ya denedim ama daha 4 günlük olduğu için istedikçe veriyorum 15-30 dkda bir yani sürdüğüm şeyler çok fayda etmiyor maalesef. Anca emzirme aralığım biraz uzayınca sanırım 🤷🏻♀️
BuketTe tazeannecik1 ilk bebeğimde aldım bir gram faydasını görmedim 7 ay göğüs yaralarım çatlaklarım hiç geçmedi. şimdi ikinci gebeliğim daha ucuz başka bir marka aldım bu sefer bunu deneyeceğim bakalım. kişiye göre değişiyor sanırım bu ilaçlar, kremler.
esmerrmm tazeannecik1 ben almadim gerek duymadim ne kullanirsan kullan ilk emzirdigin icin gögüs ucun aciycak belki catlayacak yara olucak ama bu 1 ay bile sürmuyor emzirdikten sonra sütünü göğsünün ucuna sür o bile rahatlatiyor 🙂
Deletedmom_33 tazeannecik1 Ben almadım henüz. Eğer emer ve çok ısırır ise o zaman almayı düşünüyorum.
esmerrmm tazeannecik1 zor valla cnm ama gecer insaallah cok ucunu verme kahve rengi yeride agzina sokmaya calis hic acimaz
mavi_kus zeynnn5441 ben doğum öncesi hiç kullanmadım doğumdan sonraki ilk günden başkamakta fayda var ve göğüs ucunuzu korumak için kalkan yada gümüş kapak kullanırsanız, bide sütünüzü de sürekli sürerseniz yara olmaz hiç inşallah