hafsam_omerim Benim gibi olan var mı kızlar kafamı kaldıramıyorum sanki tüm vücudum ağrıyor. Yemek yemek istemiyorum bazen üşüme geliyor. Çok öyle kusmam falan yok ama midem felaket bulanıyor ve ekşiyor
Nistik hafsam_omerim yorgunluk halsizlik cok normal ben hep uyuyordum. Ve canim asla birsey yapmak istemiyordu
selos1210 hafsam_omerim Canım ben de 7.haftamı bitirmek üzereyim halsizlik uyku sabah erken saatlerde mide yanması ara ara bulantı gibi ama kusma yok bende de bir ateş basıyo bir üşüyorum falan
hafsam_omerim Kubrailkan ya bende aynı durumdayım ama 2.5yaşında bebem var yemek bekliyor oyun bekliyor gezme bekliyor ama asla enerjim yok napabilirim. Nezaman geçiyor acaba bilginiz var mı? İlk kızımda hiç böyle olmadım Nistik
Nistik hafsam_omerim Kisiden kisiye degismekle birlikte ben şuan 12 haftaligim ama azalmalar var. Ben annemlere geldim bulanti konusunda ama diger konularda cok yorgunluk olmuyor 3 aya girnce kesilir onlar. Ama bence insan birseylerke ugrasirsa zaman daha cabuk geciyor hareket edince daha iyi oluyor. Cunku insan ne kdr yatsa uyusada doyamiyor ve cok duzensiz dengesiz oluyorsun.
Kubrailkan hafsam_omerim yani şöyle diyim 21.haftamdayim bugün mesela yine öyle oldum ama ya 2 haftada bir yada çok nadir oluyor 🙊
Elif9292 Benimde bugun 7+5 oldum cok az mide bulantisi var sadece yorgunluk halsizlik yok cok sukur diger iki gebeligim kizdi basim yerden kalkmazdi cok kotu gecerdi insallah bu sefer bi oğluşum olur yaa 🤲🤗