Esra___ Llkk ne güzel ya sağ Salim o haftaları ben de görsem 🤲🏻 Sağ Salim bi avazda alın inş bebeğinizi kucağınıza
Merwegngr07 39+4 ara ara kramp gibi sancı giriyor hemen geçiyor salıya kadar bekleyelim suni sancıyla doğum yaparsın dedi doktorum bakalım salı ya kadar gelmesze eğer öyle yapıcaz🙂
AytenFaruk Bende 39a girdim ama hiç bi belirti yokk bi an önce doğsa istiyorum çok merak ediyorum kızımı 🙈
znurstnKaraca Llkk 39+1 olduk ne sancı var ne bişey🤦🏻♀️Cuma gününe kadar gelmezse suni sancıyla doğumu başlatıcak doktorum😬
Elms92 @Llkk 39+3 olduk canım ara ara belime, kasıklarıma ağrı giriyor.Geçen hafta perşembe nstde sancı çıkmadı.Bayramdan önce gelsin artık kızım, merakla bekliyoruz😍😍
Llkk Elms92 39+6 yim 41 haftayi beklioz gelmeye niyeti yok bugunde kontrole gittik ama bayramda gelecek herhalde😂😂
Ardanyal Llkk hayırlısı bakalım bende daha doğurmadım 40+2 oldum doktorum bekletmek istemiyor araya bayram girecek diye cumartesi 42. Haftadan almaya başlayacak dedi. Perşembe sabah gidecem sunni sancıyla başlatıcak doğumu
Ozlemmmmm Llkk bizde 38 haftaligiz geceleri bazen belim agriyo kasiklarimla birlikte ama gunduzleri turp gibiyim masallah niye boyle oldu anlamadim birde kiz bebek erken dogar derler neyse hayirlisiyla olsunda biz bekleriz😍
gizem_gzm Aynen 39+1 hiçbişy yok ortada rahat galiba orda böyle bi dünyaya gelmek istemiyo olabilir 😁😁 herkesinki sağlıklı sıhhatli hayırlı zamanda gelir inşallah
Tugetpak 39+3 hiç birşey Yok kanala İnmemiş 3700 kilo pazartesi suni vericek doktorum gelmeZse bu hafta