Ozdmrz aysgl54 evet bana da suyun fazla dediğin de tatlıyı azalt dediler şeker olma ihtimali artıyormuş böyle durumda çocuğa şeker geçiyormuş ve normal diyabetliler gibi idrarını fazla yapıyormuş bu da suyu fazlalaştırıyormuş. Tabi bu bi ihtimal başka sebep de olabilir siz dikkat edin Yine de
Lale4444 aysgl54 Merhaba ben de 20 haftalıkken suyun birden artışı oldu 21 haftalıkken erken doğum yaptım ama maalesef bebeklerin ölümü ile neticelendi Allah korusun bebeğinizi inşallah iyi olur üzmeyin kendinizi Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Oznurakts aysgl54 benimde fazlaydı karnım balon gibi şişti. karpuzu, hamur işi, şekeri falan kesmiştim
Zozan-harman Şekeriniz fazla olabilir şekeri azaltmanız lazım Allah korusun su fazlalığı erken doğum yapabilir 🙏
aysgl54 Zozan-harman evet bugün şeker yüklemesi yapıldı tahlil falan verdim erken doğum da olabilir dedi gittiğim de tatlı şeylerden yemekten mi oluyor acaba anlamadım da 🤷♀️
aysgl54 Ozdmrz aaa o yüzden mi ben sürekli küçük tuvaletimi tutamıyorum su içsem bi bardak hemen geliyor
aysgl54 Lale4444 çok şükür bişeyim yok doktor ağrın veya kanaman olursa mutlaka gel dedi Allah’a şükür bişeyim olmadı 24 haftadayım bende çok korkmuyorum kendimi bunaltmak istemiyorum aslında ama bilmiyorum umarım kötü bişey olmaz
mtl3005 Benim ilk gebeliğimde de doktor fazla demişti bebek karnımda dönüp duruyomuş sürekli.meyveyi azalt demişti bana günde 2-3 portakal mandalina muz vs yiyordum günde bi portakal yeter 2-3 fazla demişti sonra düzeldi çok şükür.
OzgeCevik aysgl54 sadece meyve değil hamur işi ve tatlıya da dikkat etmen gerek benimde suyum olması gerekenden biraz fazla 33 haftalık olduk bir sorun yok
aysgl54 Oznurakts aslında bu dedikleriniz hiç birini sürekli yiyen biri de değilim neden oldu anlamadım da