aysegul35 BIR_SIYAH__HIAYESI63 Ya çok merak ediyprum neye göre tahminde bulunuyosunuz daha cinsiyeti belli değil alınca yazarım telrar teşekkürler ❤️
BIR_SIYAH__HIAYESI63 aysegul35 hem kizim hem oglum var onların ultrason görüntülerinden bide erkek bebek dik duruyor kızlar kendini toplamış bi sekilde oluyor erkek keseside fasulye gibi olur
BIR_SIYAH__HIAYESI63 Minanurygt kac haftalık doktor cinsiyeti demedim biraz cikinti var ama bilemedim
aysegul35 BIR_SIYAH__HIAYESI63 Teşekkür ederim benimde ikinci bu ilki kızdı herşeyi çok farklıydı dediğiniz gibi bende erkek hissediyodum bu defa ama doktor benzetemedi bakalım hayırlısı sağlıklı olsun önemli olan o
BIR_SIYAH__HIAYESI63 aysegul35 kqc haftalikken kız söyledi ve benim oğlumda da ilk kıza benziyor demisti doktor bidaha ki sefer erkek dedi. Allah gönlünüze göre versin inşallah unutmayın ki dua kaderi değiştirir çok dua edin
aysegul35 BIR_SIYAH__HIAYESI63 11 buçuk haftalıkken söyledi aynen bende duanın gücüne çok inanıyorum Allah herkese gönlündeki muradı versin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻