Ebrar34 CerenErenAnkarali günde 5 ten 11 e çıkarttım sancıya destek oluyor baya artık doğurmak istiyorum saat 12 de 39 olucam bu kız beni 2 kere erken gelmeye kalkarak korkuttu hani nerdeeeee 🤪🤪
HarunSerayt CerenErenAnkarali 40+1 oldum bende doğuramıyırum hurmada yiyorum ama ne ağrı ne sancı hiç birşey Yok
Zee88 Ebrar34 benimkide aynı kafayı yiycem..doktor diyo bu kadar iğneden ağrıdan sancıdan sonra 41 i tamamlarsan çok gülerim diyo😂 doğurt beni diyorum bayramda doğmazlar inşallhh dr um yok :(
CerenErenAnkarali HarunSerayt allahım su su benmde gelse yaaa nasıl geliyo allah askına benmde gelsin artık ciddi anlamda strese girdim ağlıcam ya
Gulayyy CerenErenAnkarali bende de hiç bir belirti yok 1 kilo hurma yedim nerdeyse yok yok yok :) bekliyoruz hala
Zee88 CerenErenAnkarali bende bir ümit her seferinde 😂😂 su geldi aha geliyo diye😬 sancı geldi kesin doğururum bugün diyorm falan ama yook..bide benm 2. Ve ciddi ağır bir hamilelikgeçirdim😰
Ebrar34 Zee88 ben devlet hastanesine gidiyorum Hagi doktor varsa o olucak zaten doğumu ben yapıcam onlar sadece bebeği tutuyor 😂 ebeler iyi olsun yeter
Zee88 Gulayyy benim bu 2. İkisindede sancım var erken başlıyor ama nst de kesinlikle çıkmıyor😂 ilk oğlumu doğumdan önce gittim nst ye girdiğimde sancım yoktu1 gün sonra doğurdum..hastanede sancım kaçıyor sanrm..su gelsin yeter sancı zaten gelir sonradan
Zee88 Gulayyy benimde gözüm yollarda😬 neyse sağlıklı gelsinlerde inşallh🤲🏼 Kıyafetler bavulda küflenmeden😂
Zee88 Gulayyy suniden korkma evrt biraz belki daha ağrılı geçiyor ama süreci ve açılmayı hızlandırıyor👍🏼 3 saatte doğum kıvamına getiriyor
Gulayyy Zee88 hiç deme ne zaman kontrole gitsek bugün yarın doğar diye bizimle gidip geliyor doğum çantası :))
Gulayyy Zee88 valla öl daha iyi dedi biri .. suni sancı çekeceğine sezeryan ol dedi gözüm korktu açıkçası :(