Zehraumut Kızlar hangi hastaneye gittiysem memnun kalmadım bilenler tecrübesi olanlar varsa yardımcı olabilirler mi ?
Arazynp Zehraumut bossan hastanesi berfin Ökmen Özkan’a gidiyorum. Memnunum. Diger hastaneler nasil bilmiyorum Ama ora da çok kalabalik oluyor.
zynpdemir Zehraumut ben ilk bebeğim de yaşam hastanesi şahin korkmaza gittim iyi doktordu memnun kaldım şimdi ikinci gebeliğim Konukoğlu hastanesi çağdaş demiroğlu’na gidiyorum aşırı memnunum çok iyi ve o kadar hastası var ki sıra almak zor oluyor Şuan muane ücreti 130 lira inan değer çok ilgili
Zehraumut Arazynp valla kuzum yeni evlendim geldim ben buraya hiçbiryer bilmiyorum bir bakim saol tşk ederim
Zehraumut Nilerkanc ben özellerden tırstım ya biraz bana miğde bulantısı için kanser hastası ilacı vermiş alıp allahtan içmedim birde sırf para için normalse doğumun sezeryana alıyorlar bahaneyle kuzenime aynısını yaptılar
boymomyz Zehraumut canım bende yeni gelin olarak geldim . Hastane çok aradım herkes özele gidiyormuş burda . Üniversite hastanesine git , benim bebeğimin kalbi durdu maalesef çok kafama taktım kimseyi takma . Kürtajımı orda oldum sorun yaşamadım
brfns Zehraumut canım bende özele gidiyorum muayene ücretim falanda uygun istersen bi dene derim hem doktoruma durumunu açıklıyorsun ne çok fazla ilaç veriyor nede pahalı ilaçlar veriyor ben seviyorum doktorumu yani karataşta mediantep hastanesi
brfns Zehraumut rica ederim bu arada o hastaneyi denemek istersen muayene+ kontrol şuan 80 TL oldu bilgin olsun🥰