Sedefcann08 Kızlar annem medine hurması verdi bir komşumuz getirmis saolsun simdi bunu nasil yemeliyim malum abartmamakta lazım 37.haftamiz bitcek sanci o bicim bebekte kanala girmis alttan muane edildi hadi bakalim önerilerinizi bekliyorum evde neler yapımda doğum hizlansin:)))
Duygugkts Sedefcann08 benim doktorum bağdaş kurarak otur, alaturka wc kullan, günlük iki saat yürü, sürekli hareket halinde ol, günde iki bardak sabah akşam adaçayı iç ve 5 ile 7 tane arası hurma ye dedi 😊
Ebrar34 Sedefcann08 normalde ben o haftada 5 tane yiyordum ama gebe okulundaki hemşirem arttır artık dedi 38 olduğum için günde 9 tane veya 11 tane yiyorum yarın 39 olucam artık her gün 11 devam etmeyi düşünüyorum son hafta kaldı artık gelsin yav 😂😂
Esmagnc Sedefcann08 Canım tek sayı olacak şekilde yemeye başla 1 hafta boyunca günde 1 tane sonra ki hafta günde üç tane sonra beşe kadar çıkarsın çift sayı yeme ama tek sayı yemek gerekiyor hurmayı her zaman 😇
Mervclk Sedefcann08 valla ben son aylarda günde neredeyse 10 tane yiyordum bir de çok yürüdüm sık sık dışarı çıktım hastaneye gittigimde 8 cm açıklığım vardı 1 saatte doğurdum
HseyinCulha Sedefcann08 Bnde 37 haftamdayim doktorum günde iki üç tane hurma ye ddi o Rahmi aciyor diye biliyordum önceden dr da söyledi bna bol bol yürü sabah akşam ddi ilişkiye gir ılık dus al bol bol ddi işte bunlar hep Rahmi Acar. Mesela alaturka tuvalet kullan orada oturup kalkma bile bi egzersiz bizim için bi an önce doğurmak istiyorum bnm belim cok agriyo ölücm sanki sanci giriyo dogsaydi Hayirlisi ile
Sedefcann08 HseyinCulha benimde canim iliski yapamiyom hurma yemeye basladim az once dualar okudum tek tek oturma kalkma.yapmam lazim ozaman
Sedefcann08 Ebrar34 poseti bitirsem :))) ah ah 3 gun icinde olsun istiyom kizlar dua edin ne olur diyceksiniz neden acele ediyon doktorum eğitime cikcak baskasina gitmek.de istemiyorum alttan muane.olayi yuzunden hep o yapti kadinin eli kuş gibi hafif
CerenErenAnkarali Sedefcann08 ya benm kansla girmiyooo kanala girince neler pluyor bunyede anlarmıyum
Ebrar34 Sedefcann08 tek sayılarda tüket de ne kadar yersen o kadar ye nasılsa sütte yapıyor Bi zararı yok sadece tek sayılarda tüket peygamberimiz öyle söylüyor 🤗 inşallah Bi an önce alırız kucağımıza ya sende haklısın vallaha
Mervus Kuzum annem kardeşime hamileliğinde son zamanlarda hep tek sayılarda hurma yedi ve su içti sonrasında ve kuş gibi hafifti doğum dedi ben de suan öyle yapmayı düşünüyorum daha çok var benim 10 haftalığım ama hurma önemli
Sedefcann08 CerenErenAnkarali bacak aran resmen agriyo kivraniyon kuzum kasiklarin frna oluyor yatarken saga sola.donmek zulum
CerenErenAnkarali Sedefcann08 ya aslında bnmde suan şikayetlerm aynı ama inmemiş kanala yurutemiyorum bile bacak arası agrısından