Annekelebekkk Merhaba kızlar özel hastanede ikili tarama için ek ücret alınıyor mu ? Ense kalınlığına bakma vs muayene ücreti içinde mi yapılıyor yoksa ayrı bı ücret talep ediliyor mu ?
Nessozz Annekelebekkk ultrason için ayrı para ödemedim muayene ücretne dahildi sanıyorum verdiğim kan için para ödemiştim.
Bbuse12 Annekelebekkk ikili tarama da doktor farklı oluyor zaten ultrason kan testi için bir ücret aliyorlar ama sen ekstra kendi doktoruna da muayene olmak istersen eğer ona ücret oduyorsun
RefBrs Annekelebekkk merhaba bugün yaptırdım. Ultrason için ayrı ücret alınmadı normal muayene ücreti ama kan için ayrı ücret ödedim 200₺ hastaneden hastaneye değişiyordur
sinemkayaaa Annekelebekkk ense kalinligina felan muayne ederken bakılıyor siz ayriyetten kana ucret odüyorsunuz oda 150 tl idi benim yaptigin hastanede
bebisveannesiiii Annekelebekkk evet ikili taramada ayrı ücret alınıyor tabi muane ücretine dahil olmuyor
bebisveannesiiii Annekelebekkk muane sırasında ense kalınlığına bakılıyor kan için ek ücret istiyorlar yani geçen ay bende yaptırdım
Asyaaa35 Annekelebekkk nromal muayne olarak gidyorsun ense kalınlıgına normal ultrasondan bakıyor sonra kan istiyor o kan icin para ödüyorsun ben 75tl ödemiştim her hastane farklı
Merve-0535 Annekelebekkk muayene ücreti ayrı. 2li tarama ayrı oluyor. Ben yaptırmadan önce arayıp fiyat aldığım da 175 TL demişlerdi. Öyle de verdim
Pinarr35 Annekelebekkk ultrasonla doktor ölcum yapıyor normal muayene ucretine dahil oluyor ben kan verdim ikili icin bi tek ekstra 100 lira onu verdim
Deletedmom_6 Annekelebekkk benimkini doktorum yapmıştı başka doktora falan gitmedim muayene ücreti verdim ense kalınlığına falan baktı ek ücret ödemedim kan için para verdim bide oda 250 tlydi