Ozlemmpapatyaa kızlar 26 haftalık gebeyim trombosit değerlerim cok düşük cıkıypr hemotolpji doktoruna yönlendirdiler napıcam hiç giden var mı 🥺 cok korkuyorum
Ekarhan Benimde her kan verdigimde gittikce düştüğünü farketti doktor. Antep fistigi ve yesil mercimek yukseltiyor diye biliyorum ilk gebeligimde de ayni durumu yasadim bunlari yedikten sonra yukselmisti
Ozlemmpapatyaa Aslihn07 evet canım hemotoloji doktorunda sonuclarım iyi cıktı normal tüple segil artık kanıma mavi tüple bakılıcak 💙
Aslihn07 Ozlemmpapatyaa tüple nasıl alakası varmış 🙄 benim değerimde 74 çıktı. Yarın Hematoloji doktoruna gideceğim bakalım 😣🤷♀️
Ozlemmpapatyaa Aslihn07 o tüp yalancı cıkarabiliyormuş ve preferik yayma yaptı camlı bişey de kanımı onda yalancı cıktı o yüzden mavi tüpte alınıp bakıldıgında daha detaylı bakılıyormuş ve en iyi cevabı o veriyormuş canım hamilelikten dolayı yalancı cıkabiliyormuş normal tüpte 💙
Aslihn07 Ozlemmpapatyaa hamileliğinin başında da var mıydı trombosit düşüklüğü yoksa sonradan mı çıktı peki ? 😊