sema_altas55 11+2deyim şuan 28inde rdv var 2li tarama testi için . Yani ozaman 12+3 olmuş olucaz sizce erken mi özel de söylerlermi ?
bebisveannesiiii sema_altas55 bende 11+4 de gitmiştim belli olmamıştı sonrakinde 16. Haftalıkken gittiğimde kesin öğrenmiştim hala değişmedi de
brfns sema_altas55 ben tam 12 deydim söylediler canım boyun kemiğine falan bakılıyor tam kesin olmasa da %80 lik bir sonuç söylüyor
ozge07070 sema_altas55 banada 12+6 da tahminde bulundu %80 erkek dedi ama 17. Haftada kız olduğunu öğrendik ☺️
heyecanlibekleyis987 Kesin belli olması 16. haftadan önce olmuyor, beklentiye girip sonra üzülmeyin, 16. haftada kesin öğrenin
Glsh14 sema_altas55 ben 11+3 te gittigimde gordu soylicekti ben ogrenmek istemiyorum dhaa erken dedim.bugun 13+6 yiz bugun ogrendik %95 kiz dedi 😍buyuk ihtimal ogrenirsin canim
dugmeannesi sema_altas55 benim doktorum 12. Haftada erkeğe benziyor demişti sadece tahmin ama net bişey söyleyemem şuan demişti . 16 da da netleşti gösterdi erkek olduğunu bakın pipisi diyerek 😁 detaylıca zaten iyice kesinleşti Allah isteyen herkese versin inşallah 🙏🙏