_ayse13 Acaba çocuğum sağlığı yerinde değil mi benim gibi hamileliğin başından beri aşırı hareket hissetmeyen anneler var mı bazıları var dışardan bile belli oluyor hareketler ama benim öyle değil başından beri sert tepkiler vermiyor
Bsrahb _ayse13 bence hiç takılma doktor kontrolünde her şey normal çıkıyor ise korkulacak birşey yoktur.Herkesin hamileliği bir değil ki benim çok haraket etmez senin ki eder normal bunlar.Benim kuzenimde çok hissetmiyordu başı ayığı nerde anlayamıyorum diyordu bi sıkıntı olmadı hiç haraket etmezse doktora git canım
Zeynepneslihan _ayse13 canım buna sevin. Benim kızım günde iki kez oynardı. Bazı günler hiç. Doğdu hep uyudu. Üç yaşındayız uykuya hala düşkünüz. O kadar rahat bir bebeklik geçirdik ki şimdiki de öyle olsun diye dua ediyorum. Anne karnında neyse doğunca da öyle.
Crnnn7 _ayse13 ben de bunu düşünüyordum yapısal da olabilir 2 gündür ağlıyordum hissetmiyorum diye 27 haftalığım bugün biraz dinlendim oturdum hissettim daha belirgin. Ayakta mı işiniz ? Ben çok yediğim günler ve hiç oturmadığım günler hiç hissetmiyormuşum onu anladım. Böyle bir şey olabilir mi?
_ayse13 Erken doğum tehlikem var şuan hastanedeydim nst falan çekiliyor ultrasyondan baktı birşey demedi de ben hissetmiyorum benim gibi olan var mı
_ayse13 Zeynepneslihan inşallah dediginiz gibidir ya öyle korkuyorum ki acaba bı sağlık sıkıntısı mi var ondan mı hareketsiz diye üzülüyordum sizin hamileliğin başından beri öyleydi demi hareketlerini hissetmiyordunuz benİm gibi
_ayse13 Crnnn7 tam aksine hastanedeyim israhat verdi doktor hiç kalkmiyorum yerimden ama neden hissetmiyorum bilmiyorum
Zeynepneslihan _ayse13 hamileliğimin ilk gününden beri öyle çok hareketini hissetmedim. Uykuyu çok seven bir bebekti. İlk üç aya kadar 18 saat uyudu.hamileyken ben bastırırdım karnıma uyansın oynasın diye o sayede hareketlerini hissettim.