Mutluailemmm Duygularımızı paylaşmaya var mısınız ? Ben İlk defa değişik duygular içerisindeyim. Neler olacağını merakla bekliyorum.
Serpil-Harun21 Mutluailemmm hamilelik zormuş derken çoçupa bakmak hamilelikten dah zormuş onu anladım iki üç Çoçuğu olanlara hayranlıkla bakıyorum nasıl bir sabırları varmış diye sezeryan oldum yirmi gün önce hala ağrım var sürekli ağlayan uyumayan bir oğlum var birde küçüçük çoçuğum soğuk almış çok zor annne baba olmak çoçuk öksürdükçe kendimden geçiyorum uykusuzluk yorgunluk ağrı derken zaman geçiyor ama çok zor bir dönemmiş ama annelik varya annelik dünyanın en korkulası şey bence her an tetikte olmak çoçuğum iyi olsun diye kendinden geçmek çok kutsal birşey gerçekten
Muhasebeciana Mutluailemmm cok guzel bir mucize dunyanin en guzel kokusu en guzel olayi ❤️ kokusunu icime cekmeye doyamiyorum 15 aylik kizim hauranlikla izliyoruz esimle hergun bol bol sukrediyoruz Rabbime 🙏 anlatilmaz yaa gercekten cok zor ama cokta guzel birsey sanki dunyanin en guzek evladi seninmis gibi hissediyorsun kelimeler ile tarif edilemez kesinlikle. He bu 15 ay icinde cok gazliydi tam gazi duzeldi dis sıkıntılari basladi yeri geldi sinirlendirdi ama en ufak biseyinde hemen panik oluyosun kiyamiyorsun hic ❤️
Aysbdrrr Benimde ilk gebeliğim suan 33+5 çok heycanlıyım hareketler felan arttı sanki karnımı delip çıkıcak gibi 😂