Bebekoo papatya56 benim de göbek var ama önceki mi bebek mi bilmiyorum 18 hafta oldum bugün ama hiç ayırt edemiyorum bebek hareketlerini
Nurcin papatya56 14+4 2 gündür gece uyurken yüzüstü yattığımda ufak ufak solucan geziyor :) Not:2. Gebelik
Nesraa_ papatya56 çok ufak bir şekilde göbeğim çıktı ve 14. Haftadan beri ufak ufak hissediyorum tabi su aralar biraz daha net hareketleri var 🤭 benimki biraz aceleci çıktı kendini hissettirmekte 🥰😂
ikibebekannesi35 papatya56 17+6 dayım bende ufak ufak donunuşlar hareketler hissediyorum kıyafetlerim dar gelmeye başladı göbeğim çıktı 🙈 Not:2.gebelik 😊
Nebyaa Özellikle akşamları pit pit biseyler oluyor ama bağırsak hareketleri mi bebek hareketi mi ayırt edemiyorum. Bu hafta başladı benim de daha önceden yoktu bebek olduğunu düşünüyorum
papatya56 Nebyaa Bende akşamları pıt pıt hissediyorum bebek mi bilmiyorum hareketlerini hissetsem içim rahatlıcak karnınız çıktı mı
Nebyaa papatya56 işte dedim ya akşamları pit pit hareket ediyor bağırsak hareketi mi bebek hareketi mi ayırt edemiyorum diye 😅 sizin göbüşünüz nasıl
Nesraa_ Nurcin benim ilk gebeligim ama bende ayni zamanlarda hissetmeye basladim 2. Ve ya 3. Gebelikte daha mi erken hissetmeye baslaniyor ?
papatya56 Nesraa_ Benımde akşamları pıt pıt gibi hissediyorum bebek mi değil mi bilmiyorum cok az karnım cıktı
Nurcin Nebyaa aaa senin bayağı çıkmış karnın 🥰 kilo da almamış gibisin… Benim 14+4 daha pek belli değil ama var gibi de :)) 3 kilo aldım 😭😭
melikeguneyozalp 20 haftayı doldurduk ama yaklaşık 3 haftadır net bir şekilde hissediyorum çok şükür.😊 Hatta ilk 16. Haftanın başında hissetmeye başladım.🌸