Heymoms Bebeğimde ekojen odak görüldü yardımcı olabilecek anne adayları lütfen bilgi verirmisiinizz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Elanurgvn61 Heymoms Canım bu gün bende detayliya girdim. Benimde bebeğimin kalbinde parlaklık gördü doktor her iki taraftada bende bursa bekliyim allahin izniyle bir şey olmaz inşallah
Deniz2961 Heymoms canım merak etme hiç korkulacak bir şey değil çoğu bebekte oluyor. inanın doğuma.kdar çoktan geçmiş oluyor
iremss Heymoms selam ben 22 ay önce doğum yaptm detaylıda kalpte parlaklık var diye not alınmıştı doğumda hiçbir sorun olmadı doğana kadar geçmişti
heleninannesi06 Heymoms bende de görüldü 4-5 tane ne yazık ki Perşembe tekrar başka perinatologa gideceğim günlerdir okuyorum tek başına bir şey anlam.ifade etmiyor geçiyor diyor herkes her yazı ama sayı fazla olunca ben korkuyorum..
Heymoms Deniz2961 evet canımm görülebiliyormus her 50gebelikten birinde malesef keşke kimsede görünmese
Heymoms heleninannesi06 evet sayı fazla ama geçebilecek biseymis bu çok üzülmeyeliim bol dua edeliimm🙏🏻