gamzeozer16 kesenin boş oldugu kaçıncı haftada belli olur 6-7 haftadan sonramı 5 haftalıkken sadece kese görünüp 7 haftada hem bebeği hem kalp atışını duyan varmı 7 haftada bebek ve kalp atışı olmazsa boş gebelikmi sayılıyor.
minikkoalammm gamzeozer16 o haftalar boş gebelik denilmesi için çok erken 9+3 de kürtaj oldum boş gebelikten 2 gün üst üste beta takibi yapılıp betam düşünce doktorm direk kürtaja aldı sağlıklı yükselseydi bekleticektm demişti
Betulpoyraz gamzeozer16 5+3de gittim kese var bebek yoktu yarın 7+4 tekrar gidicem 5+3 çok erken buna karar vermek icin
kelebek1717 gamzeozer16 benim 5+2 de kese görülmüştü. 7.haftada kalkp atisi icin gitik ne yazikki duyulmadi.8.haftada gittik yine duyulmadi sonra ayrintili ultrasona girdim orafa belli oldu bos gebelik oldugu ben bir umut kurtaj olmak istemedim belki olusur diye 9.haftfa yine gittim maalesef yoktu en son 10+2 de çok çok ağir bi şekilde düşük yaptim kanamam cok oldugu icin de kurtaj olmuştum yani 8.haftada falan belli oluyor
gamzeozer16 minikkoalammm ben şeyi merak ettim atıyorum ben 5 haftamda gittim bebek gözükmüyodu doktor 2 hafta sonra cagırdı tekrardan acaba diyorum boş gebelikmi korkuyorum 2 tane düsügüm var 7 haftada bebek gözükürmü diye endişeleniyorum 🤦♀️
gamzeozer16 Betulpoyraz işte benimde tam 7 haftalık oluyorum gitceğim zaman onu merak etmiştim çok stresteyim gerçekten 🤦♀️ Düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum inşallah bir daaha yaşamayız.
minikkoalammm gamzeozer16 5 de genelde kese gözüküyor cnm 7 8 9 civarl bebek gözükür geç döllenme de olabiliyor abimn eşi 10 haftalıkken yeğenimi gördü kalbni duydu eğer doktor boş gebelik derse 2 gün üst üste kan ver boş gebelikse beta da düşüş oluyor 2 gün takip et baktın sağlıklı şekilde ilerliyor bilki geç döllenmedir
Betulpoyraz gamzeozer16 korkacak bisey yok herşey Allah tan bende bi haberim boş gebelik mi degilmi yarın öğrenicem inşallah sana da burdan yazarım ama ne biliyim içim rahat bi sorun hissetmiyorum
gamzeozer16 Betulpoyraz beklerim yaz canım. Bende aksi gibi korkuyorum 3 tane kalp durmasından düşügüm var 3 üde 6-7 haftalıktı ama kesede 5 er haftalıkken bebegi görmüştüm her hamilelik farklı oldugu icin buda kürtajımdan 3 ay sonra beklemiyoduk oldu o yüzden kaybetmek istemiyorum tekrardan 🤦♀️🙏☹️
Betulpoyraz gamzeozer16 gittim geldim gözüktü canım daha küçükmüş seninki de öyledir içini rahat tut endişe etme 🌸
gamzeozer16 kelebek1717 hmm zaten tam anlaşılmadan kürtaj etmiyorlar bakalım haftaya belli olucak insallah bu sefer aynı hüsranı yaşamam yaşamayız🙏