Nilay01- 35 haftalık gebeyim son zamanlarınıza doğru ağrı yaşadığınız bölgeniz var mıydı Benim bacak aram aşırı derece ağrı yapıyor yürüdükçe yatakta sağa sola döndükçe sizde de oluyor mu
Umudumsun38 Nilay01- hemde nasıl yatakta dönmek bi işkenceye dönüştü sol bacagını yürürken sürüklüyor um sanki. Bugünlerde geçer minnoşlarımızı sağlıkla kucagımıza alınca inşallah
Fatosduzgun55 Nilay01- 35+2 bugun… sabah beri ne tarafa yatacagımı sasırdım ilk defa bu kadar kendımı halsiz hissediyorum inanın bulasıgı tutuna tutuna makınaya dizdim zar zor bir camasır astım tmm pilim bitti adım atmak ıstemıyorum kemıklerım agrıyo. Gece sabaha kadar uyuyamıyorum ya rahatlasamıyorum ya nefes alamıyorum az kaldı ya sabır
aysenur_al Nilay01- belimden ara ara agrilar giriyor sanki gobegimi itsem cikcak bebisim o derece yuruyemiyorum artik disari cikmak da istemiyorum gece uyuyamıyorum gun icinde firsat buldukca uyuyorum biraz erken gelicekmis kizim bakalim artik beklioruz
Nilay01- Umudumsun38 ay evet bende o durumdayım sağlıkcakla gelsinler artık kendimi taşıyamıyorum sol bacağım kalçamdan itibaren yok gibi
EmnChn Bazen adet olacakmışım gibi kasıklarım ve belim ağrıyor. Kalça ağrılarım arttı. Çalışıyordum ama izne çıkmak zorunda kaldım. Artık ayakta duramıyorum. Az kaldı kızlar kavuşacağız bebişlerimize👶🏼👶🏼 Sağlıkla gelsinler de geçer bugünlerde🌸
Nilay01- Fatosduzgun55 aynı durumdayız valla bide ben 37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım çalışıyorum 32.haftada çok iyiydim öyle devam eder sandım ama pek öyle olmadı