Rabia9522 Arkadaşlar ben bi türlü erken uyanıp kahvaltı yapamıyorum yaa 6+2 haftalık hamileyim saat 2 gibi yemek yiyorum sizce bebeğe zararı var mıdır
Anne3434_ Rabia9522 32 haftalık oldu birde 3 yaşında kızım var uyku uyumaktan yoruldum artık saat 1 de kalkıyorum yataktan kızımında iyice düzeni bozuldu benim yüzümden nasıl toparlicam bilemiyorum ama bebeğe bi zararı olmadı bu durumun
Mahber Rabia9522 bende öyleyim, kahvaltım Saat 12:30 13:00 ü buluyor. İzindeyim diye tüm düzenim şaştı. Geç uyuyup geç uyanıyorum
blueberyy00 Rabia9522 ilk 3 ay bebek senin depolarından besleniyor 3 aydan sonrada geç uyandığımda hatta gece bile bazen uyandığımda aç oluyorum 😂😂 uyuyamıyorum miydem kaziniyor ağzıma birşeyler atıp bastırıp öyle uyuyorum uyuycaksamda
Anne3434_ Rabia9522 yo hayır gayet normal ilerliyor zaten bebek sizin yediklerinizden kilo almaz vücudunuzda depolanmış hazırda olan vitaminleri emer sizin sağlıklı beslenip onları yerine koymanız gerekir koymazsanız siz kansızlık vs vs sorunlar yaşarsınız