kahvesever__ seymataner7 hamile öğrendiğimi mi bildiğimden belli bulantılarım devam ediyor hala da devam ediyor keyfini çıkarın derim bulantılarınız yoksa
Sulesaglam seymataner7 6 haftada başladı o kadar zorluydu ki midemde artık hiç bişey kalmadığı için 2 gün hastaneye yatısim oldu suan 8 haftalikım hamileyim
Brcnbysl Ben 10. Haftamdayım ama öyle bariz bir bulantı yaşamadım arada sadece bazen yemek yaparken tiksinme geliyor içimden gelmiyor yemek yapmak.
seymataner7 kahvesever__ valla benim şimdilik yok ama daha erken diyolar olabilir diyolar korkuyorum inşallah olmaz
Umran06 Sulesaglam benimde 6 haftada başladı şu anda 7+5 im ve devam ediyor. Hiç bir şey yiyemiyorum buz dolabının kapağını bile açamıyorum her şey kokuyor. Sizin kaçıncı haftada geçti
Sulesaglam Umran06 8+2 yım şuan mide bulantısı için ilaç kullanıyorum ve hala bulaniyo ama çok nadir kusuyorum
Umran06 Sulesaglam bende kullanıyorum ilaç kusmamı önlüyor ama mide bulantısı devam ediyor her şey kokuyor umarım bir an önce geçer bu arada çalışıyorum da 😔
Babylove06 8haftalık hamileyim 6.haftada başlamıstı birşey yiyemiyorum herşeyden tiksindim buzdolabını açamıyorum bile kusma iki gündür basladı çok fena inşallah sizin hiç olmaz sonucta herkezde olcak diye birşey yok