Babies16 ZeynepP62 iste bazi dr lar oylede bende gecen sene mide agrisindan gittim hep yapilabilcek bsiey yok dediler gunlerxe agladim.en son bi prfun ozeline gittim adam ilac verdi rahatladm
Sevil34 ZeynepP62 bende de sağ böbrekde büyüme genişleme var 16 mm suan 36 haftalığım doğuma az kaldığı için maalesef birşey yapamadılar bende sadece yoğun sırt kaburga agrısı oluyor
Abdbahar ZeynepP62 canım ben 36 haftayım hergün kusmam var böbreklerin patlıyor diyorum gidiyorum enfeksiyon diyip diyip gönderiyorlar 😢bende de mi var acaba hem özel hem devlete gittim
Sevil34 Emlyjams kahvaltıdan sonra bulantı oluyor ama kusamıyorum kussam rahatlayacağım ama kusma olmuyor az kaldı çok şükür doğuma
Betra Bu böbrek ağrılarınız ne zaman başladı. Benim bebeğim daha 14 haftalık ama 2 günden beri sağ böbreğim ağrıyor.
Ayse1608 ZeynepP62 Berbat bir ağrı evet acilde serum vermişlerdi ama ama 1 saat fayda etti dayanmaya çalış sol tarafına uzan canım az kalmış Doğuma ben 5 aylıkken çekmiştim o acıyı😞
Emlyjams ZeynepP62 bende de var 26 haftalığım ilk haftalardan beri var sağda da solda da genisleme var ama kusma hic olmadi inşallah olmaz
Nefesliva ZeynepP62 bendede böbreklerde büyüme var. Agrı yapıyor ama yapacak bişey yok diyor doktorlar