Burcu_akbb pijamaboregi Benim 15 dk felan sürdü Bayandı dr Girşte hangi odaya düşeceğiniZ şansa zaten Ben dopler 1 de girdim
Ynsbht pijamaboregi 7 aralıkta çektirdim. Yaklaşık 10-15 dk sürdü. Bebeğin iki böbreğinde büyüme ensede kalınlaşma var dediler doktorum perinatoloji bölümüne gönderdi. Orda tekrar bakıldı böbreklerinde hiçbişey yok dedi ense kalınlığı da orda ölçülenden çok daha küçük bi kalınlık çıktı. Biraz baştan savma yapıldığı doğru ama imkanınız yoksa mecburen çektirceksiniz yapacak bişey yok🤷🏻♀️
Tugba006 Mirzaninannesiii arkadaşaa katılıyorum on dk bile sürmemiştir. İki ay bekledim o kdr detaylıya gircem diye bir hevesle 😔 şimdiki aklım olsa özele giderdim bi şekilde para bulup.
Mirzaninannesiii Civcivinannesiii planı söylüyorum canım bikac saat bekledim sırada içeriye girmemle çıkmam bir oldu
Civcivinannesiii Mirzaninannesiii aaa cok sacma ozamn yaa nasil baktilar 5 dk da bebegin her yerine ne gorduler ki
ozgese-s Ben gittim yanına biri geldi kadın sadece onunla sohbet etti sinirim bozuldu doktora çıktım bi sorun yokmuş dedi içime sinmedi özele gittim perinatolog rahime giden kan akışın yavaş dedi ilaç başlattı gitmeseydim özele nolcaktı bilmiyorum 🤷♀️
Murgul ozgese-s sağlıkçılarında yarısı kötüü yaa… Böylesinin aldığı para ne kadar helal… Ben payıma düşüni helal etmiyorum. İşini baştan savma düşüncesiz merhametsizce ezbere yanlış yapan sağlıkçıların hiçbirine helal etmiyorum. Benimde 5 ocakta randevum. Özelede gitmeyim dedim ama yorumunuz korkuttu 😓
Burcu_akbb pijamaboregi ama şöyle birşey söleyeyim benim ikinci kızımda fazla kalp damarı var bu hikayeyi her dr sölüyorum daha özenle baksın diye Ayrıntılıda bu bebeğimde gözükmedi 22. Hftda girdim 24 de şeker yüklemesine gttim suyum fazla die riskli gebelipe yolladılr orda dedim ikincidede risklideydim felan die Sınra iyice bakımca perinatolıji uzmanı bu bebeğimdede fazla damar varmış yani demem oki radyoloji uzmanı herşeyi göremiyor En güvenilir imkan varsa özelde perinatoloji uzmanı bakmalı devlette riskli olmadığı sürece size perinatoloji uzmanı bakmıyor
ozgese-s Murgul Her doktor bir değildir tabi bana bakan kadın sohbet için ordaydı bazıları da memnun kalmıştı inşallah sana iyisi denk gelir canım 🌺
pijamaboregi Burcu_akbb özele şuan gidebilecek durumum yok ama eğer ilgilenmezlerse mecbur giderim geçmiş olsun bu arafa