Prens1prenses2 Neslihan_aydn13 acaba suyun sızıyor olabilir mi canm bi doktora gözüksen daha iyi olur
Neslihan_aydn13 Prens1prenses2 Bilmiyorum ki Canım öylede olabilir yarın randevum var mutlaka soracağım 🌸☺️
Prens1prenses2 yarenaygk34 Yok canm neden yanlış anlim her insanda farklı oluyor kimin nişan gelmiyor direkten suyu geliyor yada sancısı bu kişiden kişiye değişir
PrensesAnnesi4 Prens1prenses2 İnsalh hayirlisiyla sag saglim kucagina alirsin bebisini 🌸 darisi artik bize 🙋
Prens1prenses2 PrensesAnnesi4 inşallah Rabbim herkese hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin.Rabbim Bebek bekleyen herkese de nasip eder inşallah bende bekliyorum acaba ne zaman sancım gelir diye
PrensesAnnesi4 Prens1prenses2 Nisan geldiyse sancinin gelmeside yakindir ama suda varki ben ilk kizimda 38+4 gundu sadece camasirimda islaklik farkettim hastaneye gittim 4 cm aciklik var oysaki bende ne nisan geldi ne suyum oyle idrar gibi cikti nede sanci ona gore temkinli olun derim
Neslihan_aydn13 Prens1prenses2 Âmin inşallah Allah razı olsun sizinde öyle Allah kolay doğum nasıp etsin ☺️ 37+5 im
Fatimka 39+2yim tık yok.4gün önce çatı muayene sonrası pembemsi jel kıvamında akıntı vardı, sonra bişey olmadı.Bekliyoruz😊
Prens1prenses2 Fatimka Rabbim kolay doğumlar nasip etsin bizlere inşallah. Benimde yoktu hatta çok enerjiktim yani birden oldu şimdi de sancılarım başladı ama çok aralıklı oluyor bakalım artık insan bi an önce olsun bitsin istiyor ama olmuyor sabır lazım gerçekten