Busra624 38+2 olduk ha geldi ha gelecek merakla bekliyorum hiç bı doğum belirtimiz yok daha. 1 Ocak gösteriyo doğum hem doğsun artık diyorum hemde yeni yılı beklemesini istiyorum. Ne olacak bu heyecan halleri🥰🥰😀
Mrs_Demir Busra624 valla bende artık doğsun sağlıkla gelsin diyorum 39+4 olduk tık yok arada bi ufak sancı vuruyo o kadar yarın kontrolüm var bakalım nolucak Sağlıkla alırız kucağımıza inşAllah
2melekannesi_ Busra624 38+3 biz de yalancı sancılar iyice sıklaştı artık yakında doğum başlasın diye dua ediyorum egzersizler falan yapıyorum hayırlısı artık🙈
Mrs_Demir Busra624 bizde onu bekliyoruz ama gelesi yok yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktorumuz
SilaC Ay aramızda 2 gün var 🙂 38 hafta ağrılarım var ama yalancı sancımı değil mi ne zaman ne olacak diye diye oturuyorum her gün evi toplu tutmamaya çalışıyorum yüreğim ağzımda ❤️😅
Busra624 SilaC ağrı bende de çok oluyo önceden yalancı sancı da olurdu bı kaç gündür o da yok bekliyoruz bakalm🥰😀
Busra624 2melekannesi_ ben de hurma,incir yemeye başladım gün saymaya devam 😀 Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲