DamlaNur29 sedanurunalx19 malesef canım oturamazsın bile o dikiş agrısıyla daha ilk olcak sanırım agrısından yere bile oturamazsın corap giyemezsin benimde alaturka tuvaletim ve hasta tuvaleti aldık 150 liraydı 1 sene önce 1 hafta sonrs oturabildim ancak eger annene gitmek istemezsen alabilirsin benim 2.doğumum olcak gene kullanıcam inşallah
sedanurunalx19 DamlaNur29 bende korktuğum için annemde kalcam ikinci sezeryan olcak birde benim inş cabuk ayaklanirim🤲🌸🥰
DamlaNur29 sedanurunalx19 inşallah canım ilkinde bu evde değildin sanırım ben ilkindede aynı evdeydim suan 3 haftam kaldı artık oturmak bile zor oluyor ama tuvaleti kullanıcam doğumdan sonra 1 hafta sonra evine gelebilirsin benim o imkanım yok
mzeak7 Ben dikişlerimin farkına varmadan alışkanlık olarak 2.gün oturmuştum alaturkaya.bi sıkıntı olmadı
Gizem5901 Ben bugun 7. Günüm seseryanın ertesi günü eve geldm ve geldm geleli alaturka kullanıyorum sıkıntı olmadı ilk gun önemli agrı oluyor biraz o da hastane odasında var zaten klozet içini ferah tut allsh kolaylaştırıyor 🤲🏼😍
Seserra Annem 1992=yılında sezeryan olmuş eskiden klozet mi varmos.ve bir hafta hastane de kaliyolsrmis ağır ameliyat gibiymis duusn şimdi bnce hiç sıkıntı olmaz evde klozet varsa GT yoksa.bisry olmaz mecbur