seker55 öncelikle stresten uzak dicem ama insan istemsiz bir şekilde bu duruma giriyo kendin dahi girmeden toplum baskısı oluyo…ben daha 20 günlük evli iken çocuğunuz yok mu olmuyo mi problemlimisiniz dayatmalarina maruz kaldım eş ailesi tarafından:)kendimiz bu kadar erken asla istemesek bile…bu durumun devamı irdelemeler istemsiz sinir bozuyodu ilk önerim varsa şayet etrafiniza kulakları tıkayın olabildiğince…kendimde hemşire olduğum için bekarlık zamanımda sırf merakimda tüm Hormon değerlerine yumurta kaliteme baktirmistim..Hiç bir problem olmadığını bildiğim halde yinede acaba diyebiliyodu insan…Herkese kulaklarımı tikandim evliliğimiz 3 ayında kendi isteğinize korunduk..Ve sonrasında artk olsun dedik…ilk yaptığım yeniden genel bir kontrol yaptırmam oldu ve hiç bir problem yoktu Dr stres bağlı bir sebep erteleyebilir sadece senin açından eğer olmazea beklediğiniz sürede eşimi kontrol için yönlendirdi…ve folik asit kullanmaya başladım gebelik düşünme oncesi 3 ay önce kullanılması gereken onlarada başladım..ve incir kürü duymuştum bir yerden herşey olumlu gitsede bunuda deniyeyim dedim..denediniz ilk iki ay bişey yoktu çünkü…Ovulasyon testi ile de yumurtlama gününü takip ettim..incir kürü sadce 10 gün kullandım..ovulasyon testi pozitif görüp degerlendirdigim zamandan çok alakaiz bir zamanda hamile kalmıştım…biraz uzun oldu ama…3 aylık bilinçli denemede yumurtla günü bugün dediğim o testde değildi işe yarayan incir kürü 10 günlük kullanım bile yumurta çatlamasına fayda sagladimi bilmem..3 ay sonra hamile kaldım…dilerim ennn kısa sürede sizde alın mujdeniziiii