G_r9011 Kızlar merhaba 9+2 yim cuma tahlil yaptırdım lökosit değerim pozitif çıkmış aranız da bu durumu yaşayan var mı ?
Masalmasal2 G_r9011 ah benim en baştan beri lökositle başım dertte. 36 haftalık olduk hala yüksek çıkıyor. Antibiyotik kullanıyorum geçiyor bitince hemen tekrar ediyor. Bende gebelik şekeri çıktı. o tetikliyor diyor doktorum 😢
G_r9011 Masalmasal2 Bende şimdi geldim doktordan tahlillerimi gösterdim 2 adet ilaç yazdı Saşe monurol Piyeloseptyl Bunları kullandın mı sen açıkçası ben korkuyorum ilaç kullanmaya 😔
Sengul82 G_r9011 cnm.banada aynısından verdi bugün ama benim aşırı midem bulanıyor.ve başım ağıriyor ilaçtan mi acaba daha şase yi icmedim
Sengul82 Kızlar bnde monurol 2 defa kullandım 1 hafta arayla ama geçmiyor bnde de şeker var..ve ben daha 9+6 yin
G_r9011 Sengul82 Ben şaseyi kullandım bir sıkıntı olmadı ama antibiyotik beni maffetti ishal oldum doktor hemen bırak dedi keşke hiç içmeseydim 😔 2 gündür yatıyorum normal de sabahları kusardım sadece şimdi kusmam 4 de 5 e çıktı