Cansel22 Kızlar 29+4 oldum bugün kontrolum vardı bebeğim 1 kilo 550 gram 39 cm olmuş sizde bu haftalarda durumlar nasildi kaç kilo doğum yaptınız bebekleri kızım 2400 doğmuştu budami az kilolu olcak sizce
Busra2013 Cansel22 valla benımde bugyn kontrol vardı 28+6 1100 gr 37 cö benımkıdr bana az geldı sma doktor haftasına gore uyumlu ıyı gıdıyor dedı bu haftadsn sonra daha ıyı kılo alınıomus seker yuklemede yaptık allaha sukur sekerde cıkmadı
Cansel22 Busra2013 ben kızımda yaptırmamıştım şeker yüklemesi bundada yaptırmadım her hangi bi sıkıntı yaşamadım doktorumda bana bıraktı açıkçası yaptırıp yaptirmamayi haftasiyla tam uyumlu dedi ama insan bi şüphe ediyo az doğarmi diye
Busra2013 Clementinee ınsallah valla cok stresteydım seker cıkck bebekte hastalık cıkck vs hareketsızdı cumkı bugun hersey guzeldı ocak 10 gıtcm komtrole 3 haftaya ındırdı kontrolu gıdıncr dogum tarıhı verckmıs🥰
Busra2013 Cansel22 benım doktor sormadı dırek yapcz dedı bende ywptım keısn sekr var dedım 18 kılo aldım dıe ama cıkmadı🙏🏻
Clementinee Busra2013 bende ocak 10 da gidicem 33 haftalık olcak İnşallah o zamana 😅 doğum yaklaştıkça strese girdim bendeee
omerim32 Busra2013 ne guzel benım doktorum 6 hafta arayla bakıyor benım konrtlumde 3 ocakta bakalım kaca dusurecek
Ceydacetin Benimde 27 +0 da 1100 gram dedi şimdi 30 +3 ama bilmiyorum benimde oğlum 2700 doğdu hiçte kilosunu yakalayamadı o yüzden bu sefer 3 ü geçer inşallah
Cansel22 Ceydacetin inşallah aynı şekilde bende az toplu olsun istiyorum kızım kucuk doğdu az az emiyodu toparlanması uzun sürdü tutamıyodu tam 40 haftada doğmuştu ama kucuk doğdu
Guldeen Bende 30 haftayım 28 hafta 1300 dedi ne kadar dogar merak edıyorum sezeryan düşünüyorum hangı hafta alınır acaba ilk gebeliğim