Harunnisa Marygur onu hamileyken nasil aliyorlarmis benimde ilk kizimda et beni vardi sezeryan olmak zorunda kalmistim ama dogumdan sonra alalim demisti hatta sonra gittigimde sadece hamilelikte buyuyor galiba demisti suanki gebeligimde ise ayni bos gebelik haftaya gel kurtajla alalim demisti hemen baska dr gittim ozel hastaneye bakti 9 haftaya kadar bekleyelim gec dollenme olabilir dedi dedigi gibi oldu diger dr 1 hafta beklerken ozeldeki dr 3 hafta bekletti ve sonuc bebegim yasiyor gecen gun dr gittim kurtajla alalim diyen hastaneye baska dr bana soylediklerini soyledim o dr bile sasirdi
Marygur Mutlukalp damağa göre o daha kolay bi operasyon 4 aylıkken filanda yapılabiliyor bizim 10 aya kadar beklememiz şarttı. Bebeğiniz operasyon geçirdimi? Yani doğdumu hamilemisiniz hala öyle sorayım.
Haticekale Marygur ben 12 senedir romatoid artrit hastasıyım ve kortizon kullanıyorum. Romatoloji doktorum bu ilaçla hamile kalabilirsin hatta emzirebilirsin dedi. Ama internetten de araştırdığıma göre hamilelikte kortizon kullanımı yarık damağa sebep oluyormuş. Bende bıraktım ilacı. Bütün parmaklarım şişti ama ilk üç ayı böyle atlatmak istiyorum. Rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasın
Marygur Haticekale amin canım kafan rahat olsun bıraktığın iyi olmuş ama gebelikten bi kaç ay önce bırakılmalı diye bliyorum bende bi cilt hastalığıyla uğraştım bi kaç ay arayla kortizon iğnesi vuruluyodum onu bıraktım 6 ay önce sonra hamile kaldım. İkinci gebeliğimde bu tabi. İlk gebeliğimde hiç bişi kullanmamama ragmen anomali yaşadık işte olacağı varmış demekki.
Ebrars Merhaba arkadaşlar öncelikle hepimize geçmiş olsun. Konu açılalı bayağı olmuş ama ben de Bilgi almak istiyorum. Ultrasonda teşhis konulduktan sonra doktor arayışı, ameliyat vs. Nasıl bir süreç izlediniz acaba? Şimdiden teşekkürler.