Kızlarrrrrr güzel anne adayları yaklaşık 4 5 gün önce anne olacağımı öğrendim bende siz gibi sürekli araştırma içersindeydim o bebişi istediğimiz için sürekli vücudumu dinliyordum ben basıma gelenleri anlatayım bilginiz olsun
Öncelikle her insanda bu belirtiler farklı gösteriyor birinin akıntısı geliyor diğerinin gelmeyince bende gelmedi gelmiyor acaba hamile değilmiyim diye strese sokuyoruz kendimizi. Öncelikle ne gün aşırı ilişkide bulundum ne MFK yöntemi denedik. İlk 3 ay çok taktım her ilişkide düşüne düşüne giriyordum ilişkiye olmadı En son Kİ ay ise takmayacam dedim herseyin vakti saati var dedim başka şeylere odaklanmaya başladım zor cok zor takmamak ama önemli olan zoru başardığında mükafatını alıyorsun. Adetim bitti yıkandım yıkandığımız gün ilişkimiz oldu o 1 hafta her gün ilişkimiz oldu. Sonrasında eşim çok ceviz yiyordu bende başladım yemeye hatta Avakoda yedim bi günde çok iyi hatırlıyorum. Ama yumurtlama günüm geçmişti yumurtlama günüme kadar her gün ilişkide bulunduk yumurtlamam bitti 4 günde bir yeri gelince 3 günde bir bulunmaya başladık benim adetime 10 gün kala öyle bi göğüs hassasiyeti yaşadım Kİ ilk defa BÖyle yaşadım gördüm ben adetime de daha 10 gün var yok dedim adet olsam bu kadar erken belirti göstermez benim adet öncesi sendromum kendi kendime belkide gögsüm büyüyordur dedim. Ertesi gün hiç akıntım yok hiç yani 4 günde bir belki az bi Damla geliyordu dedim herhalde adet olacam ondan gelmiyor bu akıntı dedim ama bu ara da da ağır kaldırmamaya kendimi yormamaya özen gösteriyorum ertesi gün oldu bende çok sık idrar olayı basladı o zaman da yormadım hamileliğime su çok içiyordum su içince haliyle ondandır diyordum 2 gün sonrasında eşim anladı bende bişey olduğumu afedersiniz göğüslerime dokunamıyordum bu ara da adetime 6 gün var eşim dedi ki bi test yap sende bişey var ha bu ara da da gözlerimin altı uykusuz gibi çökük ve yüzümde sivilce oluşmaya başladı. O gün test aldım ama yapmadım ertesi gün sabah ilk idrarla kaset test aldım hayal çizgi cıktı inanmamadım bakın erken gebelikte değil kaset. Yoktur dedim 2 gün geçti erken gebelik yaptım silik çıktı tekrar bi kaset yaptım o hayal çizgi silik çıkmaya başladı ben şok oldum adetime var ama daha dedim hemen bi sağlık ocağına kan vermeye gittim bi gün boyunca saat dakika geçmedi hem kendime diyorum daha erken çıkmaz diyorum bu sefer de idrarda çıktı silikte olsa kanda hayde çıkar diyorum kan sonucumu aldım 10.76 ben şookkkk çok çok erken öğrenmişim dölleri yolda yakalamışım diyebilirim. Doktor kimyasal olabilir çok erken bişey demiyorum artış var mı ona bakacaz dedi ertesi gün 33 oldu kahverengi kanama geldi benden acile gittim korktum doktor kimyasal olabilir ben bişey diyemem dedi insanın öyle moralini bozuyorlar Kİ benden leke az da olsa gelmeye devam ediyor o lekeye de çare bulamadılar bişey demeden gönderdiler nasıl stres oldum tekrar kanına bakalım dediler 33 olan şey 27 e indi ben ağlıyorum çok kötü etrafım kimyasal dedi öyle bi moral bozdular Kİ megersem 33 olanı ben özelde verdim 27 olanı ise devlette özel devlet labrv farkı varmış bunuda öğrenmiş oldum iki gün sonra tekrar kan vermeye gittim 2 gğn geçmedi bana zaten de dün işte gittim doktor en az 54 olması lazım dedi 76 cıktı geldi sonuç masallah dedim ama bu ara da az az leke gibi kahverengi leke gelşyor benden anladım Kİ tamam dedim yerleşme çok yeni öğrenince öyle strese giriyor Kİ insan yükselecek mi düşecek mi korkusu yiyip bitiriyor insanı siz siz olun kimseyi dinlemeyin o aralar size akıl veren çok oluyor sakın dinlemeyin kızlar demem o Kİ kafanıza takmadıgınız o ay olacak anne oluyorsun cümlesini duyacaksınız dualarım sizinle 🙏😌👼👼❤️