Banu0 Uygun fiyatlı bebek arabası önerisi olan var mı acaba. Kullanıp memnun kalan ? İlk etapta travel sistem kullanışlı oluyormuş galiba. Bilgilendirir misiniz ☺
GamzeDurmus Banu0 aslında uygun fiyatlı nasıl hangi aralık bilmiyorum ama ben kendi bebek arabamı e bebekten aldım baby plus galaxy travel sistem 2500 TL suan çok da seviyorum daha kullanmadım ama elime ulaştı beğendim tavsiye ederim
2melekannesi_ Banu0 fiyat aralığınız nedir? Kimisi traveli kullanışlı buluyor kimisi kabin tipleri biraz tercih meselesi yani arabadan beklentinize göre🤗 ben jo moyner gt line modelini tercih ettim travel sistem 2099₺ idi ay başında
Muhasebeciana Banu0 travel sistem kullaniyorum memnunum sokulup takilabiliyor şipşak arabaya sigiyo sokuyoruz arabaya her koyucagimiz zaman tabi biz gecen sene alirken bin liraya almistik suan ne kadar bir bilgim yok
Mervepera Banu0 herkese göre değişir canım yaşam biçimine bağlı galiba ben travel aldim mantikli geldi. Görümcem 2 cocuk büyüttü biri 4 biri 5 6 yaşlarında hala travel kullanıyordu mesela çok memnun küçük kızı arada biniyor
Aslylmz Bende Çok düşündüm mamma shark travel sistemde karar kıldım sipariş verdik inşallah memnun kalırız bakalım. Yorumları güzeldi fiyatıda suan 1850 2050 aradı sitesine göre değişiyor