Pemberuya Kızlar benim reglime birkaç gün var ama toprak renginde leke geldi böyle dün bayağı geldi ama şimdi de kan var ama afedersiniz akıntı şeklinde değil böyle vajinada yalnızca peceteye silince geliyo normal midir
dugmeannesi Pemberuya bendede oluyordu leke kesilince test yapmıştım 🙊🙊bide yumurtlama döneminde oluyordu öyle kahverengi leke yumurtam çatlıyormus meğer hep atliyordum o günü bı yerde denk gelip onun ne olduğunu öğrenince pas geçmedim o günü. Şimdi 28 haftalık olduk rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🙏
K_k1905 Pemberuya kan testi verin bence direk kahverengi akıntı falan yerleşmeyi gösteriyor ama hadi inşallah Allah gönlünüze göre versin
Pemberuya K_k1905 yaa inşallah 🙈 16 sindan sonra 3 günde mide bulantısı ve yanmam çok oldu sonra leke geldi görünce hastalandım dedim ağladım üzüntüden 🙈
Pemberuya dugmeannesi yaa inşallah canım gerçekten çok istiyorum birgün daha bekleyeyim haber ederim inşallah 😍
Bsrahb Pemberuya ben adetime 5 gün kala yapmıştım çıkmıştı o zamanlar 3-4 haftalık falandı o sıralar Benimde kahverengi lekelenmem olmuştu