mrvhmz Ben de çok benzer bi şekilde bugün doğurdum 😍 oh atlattım doğumu çok şükür bitti. Sancı çekerken hep bebeğimi kucağıma alıp bütün sancılarımın biteceği anı hayal ettim ve sonunda o ana eriştim çok şükür. Hepimize geçmiş olsun☺️
Elifblr mrvhmz daha uzun olabilir derken bikaç saatlik bi süreden bahsettim zaten ☺️ Tabi ki 24 saati geçmemeli.
Ardanyal Hayırlı olsun bebeğiniz🤲 İnşallah bizede nasib olur doğum hikayesini yazmak 40+0 oldum hiçbir belirti yok🙈🙈🙈
Tosbik Elifblr Allah bagişlasın 😍 bisey sormak istyorum. Dikişler var galiba szde. Afedersiniz ama tuvaleti yapmakta sikıntı yaşiýormusunuz?
Elifblr Tosbik yok canım ilk bikaç gün biraz yanma hissi oldu küçük tuvaleti yaparken sonra geçti. Büyükte sıkıtı olmuyo kabız olmamak lazım sadece
Eda16 Elifblr Allah analı babalı büyütsün canım. Darısı başımıza inş. kaç kilo doğdu acaba benim bebiş biraz kilolu o yüzden terettüt ediyorum normal doğum yapamayacağım galiba :(
Mervelerce Zeynocemre bende son 18 korkuyorum motive olmaya çalışıyorum inşallah bizde kolaylıkla atlatırız🙄❤️
Elifblr Mervelerce inşallah Allah yardımcın olsun korkma bol bol dua et bebeğini kucağına aldığını hayal et ☺️ Hepsi gelip geçicek 💕