portakalsekeri Elf21 folik asit kullanılması gerekiyor en az gebe kalmadan 3 ay önce ve gebelikte 3 ay kullanılıyor diye biliyorum folbiol bende kullanıyordum ama burada mg çok yüksek olduğunu söyleyenler vardır ve doğruda 400 mg almamız gerekiyormuş o yüzden bıraktım ve diofol kullanıyorum memnunum😊
Mesudesrds Elf21 bende kullanıyorum günde yarım alıyorum doktorumun tavsiyesiyle 3 ayı geçti sanırım bizimki şimdi hamileyim çok şükür 🤭🙏
Papatyaben Kızlar aklıma takıldı bana iki ayrı doktor da folbiol 5 mg önerdi 5 haftalık hamileyim. Sorun nedir, fazlası zaten idrarla atılmıyor mu ben her gün bir tane içiyordum. Forumu okuyunca içmeden işe geldim endişe ettim ya ilk kez burdan okudum
Papatyaben Drya55 ayrıca 400 mg alınması gerekiyorsa biz 5 mg aldığımız için mi yanlış yapıyormuşuz butda yazılan endişelerin mantığını anlamaya çalışıyorum da
Gunescicek Benim doktorum hiç folik asit vermedi gerek duymadı. Şuan 20 hafatlığım Soframızda salata ve sebze yemeği hiç eksik olmaz ondan sanırım.
Edaaaa1412 Gunescicek ayy bu yoruma şaşırdım ve açıkcası sevindim sonunda folik asit vermeyen önermeyen bi doktor bana verdi ama kullanmadım çok çok karşıyım belki ben yanlış düşünüyorumdur ama yok bebeğin beyin gelişimi için önemliymiş folik asit Yüce Rabbim onu o rahme yerleştiriyo mucizevi bi şekilde ilaçsız beyni gelişmeyecek mi diye düşünmüşümdür hep iyi ki de vermemiş kullanmamışsınız 💐
Drya55 Papatyaben valla bende bilmiyorum ben kullandım inşallah bir şey olmaz 20+5 olduk bugün hamileleikte öncede 3 ay kullandım hamile kaldım doktor devam et dedi 12 hafta sonra bıraktım
Ecenur34 Bende folbiol ve ekstra folbiotic kullanıyorum doktorum verdi ikisinide fazlası zaten depolanmiyor.
m_k34 Bende folbiol kullanıyordum bebeğimin kalbi durdu bıraktım kullanmaya devam etsem mi bilemedim doktorada sormadım hiç.
prensannesii_ Drya55 otizm yapıyor diyorlar korkuyrm bende ama cok kullanan varmış Rabbım korktuğumuz yere ugratmasn insallah