Dileek123 Kizlar Selam Dün Seker yüklemesi yapildi Sekerde hersey normal cikti sükür ama Kansizlik cikti .. internete baktim sacma sapan seyler yaziyo morelim cok bozuldu .. Aramizda Kansizlik olan varmi bir sikinti yasadiniz mi lütfen paylasin benimle
2-prensesannesiii Dileek123 kansızlık bütün kadinlarin şikayeti zaten kansiz.olmayan yoktur ilaçlarını düzenli iç birşey olmaz .
2minnosannesi_ Dileek123 gerçekten kansızlık hepimizin başına bela benim de düşüktü ne yaparsak yapalım hangi ilacı kullanırsak kullanalım yükselmedi doktorum doğum yakın olduğu için son çare geçen hafta kan serumu taktırdı bununla yükselir inşallah yükselmediği takdirde doğumda kan bağlıyorlarmış zaten
Dileek123 Nnurdan Tesekkür ederim canim Bende kullaniyorum normalde günde 1 kere ama 2ye cikartti Sabah aksam alicam
Sineemiis Dileek123 pekmeze limon sıkıp hergun 1-2 tatlı kaşığı yesen iyi gelir 😊 çekirdekli kuru Üzüm de şifa
minikpandammmm Dileek123 bende kalıtsal olarak var . akdeniz anemisi tasııyıcısıyım. kan ilacı kullan hamilelikte bir sorun olmaz zaten normal kansızlık problemi olmayanların bile değerleri düşüyor hamilelikte. korkulacak bir sey yok. 3. ayda başladım ben de ilaca
Pati Dileek123 canım bende kansız cıktım demir takviyesi yaptılar damardan.(serumun içine ilaç koyuyorlar damardan veriyorlar).Ne kadar dusuk ki senin?2 kere bu işlem uygulanıyor.Yani dr her ihtimaline karsı önlem alıyor.
minikpandammmm Dileek123 karadut pekmezi ve keçiboynuzu pekmezi ,kara üzüm bunları düzenli kullan . yükselmesini destekler. kahve,çay gibi kafeinli seyler tüketme fazla.
Sumiire Dileek123 ablam Akdeniz anemisiyle hamile kaldı çok şükür ilaçlar kullandı korkmayın doktorunuzu dinleyin
Elifgoktug1 Dileek123 bende hep gebelikte oluyor takviye alıyorum en kötü doğumda kan takarlar üzülme stres yapma. Benim depolarım boş aldığım ilaçlarla bebek gelişiyor
Crnnn7 Dileek123 ben de günde 2 kere sabah akşam hap kullanıyorum bu çok normal düşüyor gebelikte kan.
Dileek123 Herkese cok Tesekkür ederim rahatladim🙏♥️ Hepimize Allah kolaylik versin bebislerimizi korusun 🧿🙏♥️
meri1 Dileek123 pancarı sık havucuda üzerine biraz su ekle 15 gün yapıp biraz ara ver kanın yükselir bende öyle yapıyorum pancar kan yükseltir