Nazerin İyi akşamlar tatlı happy mom anneleri 😇 Benim kızım olucak az süre kaldı doğumuma. Kızımın ismini hala bulamadım. Artık bu konuda çok geriliyorum. Bana isim önerisi yapabilir misiniz..?
Ebbrruu Nazerin benimde kızım olacak bidaha değiştirmezsem sare nas 😍 şimdiye kadar bulduklarım alya melek,lina, mila nas dı
Seymamurduk Dykdyk bende kızım olsa kumsal istiyordum ama ikinci kere erkek annesi olacağım nasipse. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah 💕
Laylali Bende hamileyim kiz hissediyordum o yüzden MİNA koyacaktim suan erkek olacağını ögrendik allahin izniyle kucağımaza alırsak ali asaf koyacağız
Dykdyk Seymamurduk Bende çift yumurta ikizlerine hamileyim genelde biri kız biri erkek oluyor ya kızın adı hazır dedim hep şansıma ikiside erkek😊 Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Seymamurduk Dykdyk sağlıklı olsunlarda kız erkek önemli değil. Hem şanslısınız iki tane erkek ne tatlı olur onlar şimdi ikizlere ayrı sempatim var. Rabbim acılarını göstermesin inşallah.
Mervus Ahsen ve Nida ismine bayılıyorum. Yavrumun cinsiyeti daha belli değil ama kız olursa bu iki isimden birini seçerim gibi 😊
GokceGenc Nazerin kızım olsaydı asya mila koyacaktım ilk kız demişlerdi 😊 ama oğluşum olucak çınar gökmen koyucam 😊