sngl_ Selamlar herkese, dün gece yoğun pıhtı atışım oldu hala devam ediyor. Doktoruma gittip düşük yaptığımı söyledi. Bebeğimi kaybettim:( Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
Natcan sngl_ büyük geçmiş olsun canım bu duyguyu iki defa yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum güçlü ol lütfen ve tekrar çocuk düşüneceğiz zaman bütün testleri yap neden böyle olduğunu araştır ben iki kayıptan sonra genetik test istedi doktorum pıhtılaşma oluyormuş tedavi olunca sağlıklı gebelikler oluyor sende hayırlısı ile çocuk sahibi olursun inşallah ama kendini ihmal etme lütfen
sngl_ Deniz2961 Natcan ilk gebelikti normal yolla hamile kalmıştım ama nasip olmadı bir hayır vardır elbet🙏🏻 Bebek düşündüğümüzde mutlaka kontrole gideceğim canım🙏🏻
sngl_ gunesligun çok teşekkürler🙏🏻 İlk gebelikti herşey normaldi kese oluşmıştu ama kalp atışı duyamamıştık. 6+1 de sağlıksız gebelik olabilir demişti doktorum 2 gün içinde düşük yaptım:(
gunesligun sngl_ bende yaşadım. 12. Haftada kürtaj oldm. Bebeğim 9. Haftada kalmış. 28 ekimde kürtaj oldm. Kabullndim oluyr böyle şeyler. Nasip
sngl_ gunesligun kesinlikle nasip. Vardır bir hayır. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin🙏🏻