sevdaoztsss Kızlar selam vivense de bebeğim için şifonyer sipariş vermeyi düşünüyorum da daha önce sayfadan sipariş veren oldu mu ürünleri falan nasıl ?
annembabam sevdaoztsss iyi bi marka , ben de seviyorum ürünlerini . Ürettiklerine sahip çıkıyorlar .🌟✔️
Momydemet Glsh14 hangi boyutunu sipariş verdiniz? Ben de beğendim normalde ama yüksekliği sanki bizim eve az geldi. Kalitesi nasıl?
Glsh14 Silacinar https://www.vivense.com/efla-luna-gardirop-modeli.html?gclid=Cj0KCQiA8ICOBhDmARIsAEGI6o3NAqXZHpvZkGyX20iruic_-YQ24GLjkzq2vt8IZJ0kc1S8DOBwbwwaAo17EALw_wcB Biz 2500 e aldik su an 2850 olmus canim
Glsh14 Silacinar bizim bebisimiz dhaa dogmadi kullnmadik ama begendik.banad aarkadasim tavsiye etti cok memnundu
sadem1 sevdaoztsss sakın verme sipariş. Git showroomda varsa görerek al. Ben dolap siparişi verdim 2. Elden bile deforme geldi rezil ettiler kargolayıp geri yolladım vs… binbir hevesle yapmak istediğim bebek odası yarıda kaldı onlar yüzünden
Glbyz61 sevdaoztsss lanet bir sayfa kızımın odası için oyuncak kitusu6 sipariş vermiştim şu gun gelecek bugün gelecek 1 ay oldu aradığım.kisiler ilgisiz alakasız hatta faceden yapılan yorumlar var onları oku sipariş verme o siteden en iyisi trendyol
Glsh14 Glbyz61 Aa sizinki biraz şans mı oldu anlamadim.biz siparis verdik 5 gun sonra dolap elimize gecti getirdiler