Elanurgvn61 Kızlar bu gün detaylı ultrasona girdik burun ölçüsü 6.6 mm çıktı. Oğlum olacak. Doktor iki bobrekte genişleme var dedi büyükmüş birde kalpte odak izlendi dedi https://imgyukle.com/i/kdDoMA sonucu da böyle verdi nifty test önerdi. Sonucu varmi böyle olan. Burun ölçüsü normal mi arkadaşlar bilgi verirmisiniz❤
Zeynepty Elanurgvn61 böbrekte ki büyükluk zamanla düzeliyor endişe etmeyin takip ediliyor ve düzeliyor zamanla benimde kızımda çok az fark vardı şimdi düzelmiş çok şükür
ressamistanne Elanurgvn61 ben detaylıya girdiğimde 2 doktor vardı biri diğerine anlatıyordu. Burun ölçüsü 5.7 nin altında olanlar risk kabul ediliyor dediğini duydum yanlış anlamadıysam.
ecemnas88 Elanurgvn61 benim burun kemiği 4.4 çıkmıştı ve 5 gün geriden geldiği için bizden de test istendi biz yaptırdık
Loveis16 ressamistanne benim doktorum da 5 küsür demişti yanlış anlamadıysam 6 üstü normal kabul ediliyor diye biliyorum.
KonuMankeni Canım ailede burun yapısı nasıl? Arkadaşımın kızının da burnu büyük diye down olabilir dediler ama ailede burun genetik olarak büyük 😅 doğdu maşallaah sapasağlam