Arfe Merveren 38+6 dün gece ve bu sabah nişanım geldı ama ne gelen bir sancı ne bir su var 😂😂korkum 41 görcem diye
Prens1prenses2 Merveren ay hiç sorma bacım ya ama benim bugün nişanım geldi galiba emin değilim Gine’de bakalım 39+3 olduk aynıyız seninle
Asudeprenses Merveren ay bende artık doğurmak istiyorum, oğlum 39+4 doğmuştu, kızım hala bekletiyor 39+5 olduk,hiç bir belirti yok, inşallah bu akşam başlar doğumum,yarın da doğururum🤲😀, Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
-hilal Merveren benim bebe gelmeye asla niyeti yok son 8 gün ama ne nişan var ne birşey geçen hafta ntsde sancı çıktı açılma yok bende anca yalancı sancı çekiyorum 😂😂😂
Dilosceylan 36+6tım canım. Haftaya salı doğumum var sezaryen olacak ama İnan geçmiyor benimki de. Mahvolmuş haldeyim ☹️
Zehra1606 Prens1prenses2 nasıldı benimde dün geldi akıntı gibi ama renksiz bazen renksiz de olabiliyormuş bende emin değilim 39+3 bekliyoruz bakalım
Seyma_51kossek Asudeprenses ayy bnde 39+3. Ama ne gelen ne giden var kızım yerini sevdi galiba gelmicek gibi
Seyma_51kossek Seyma_51kossek Merveren çok korkuyorum açıkça si sezaryen doğum mu normal mi bilgim yok😓
Merveren Seyma_51kossek bende hem korkuyorum ama bebeği düşününce geçiyor sağlıkla gelsin de inşallah hepimizin biz bi şekilde toparlarız Allahım yardımcımız olur inşallah
Misafirannne Benim de 39+4 ve üç gündür devam eden hafif kanamam var. Doktorum sancını bekle dedi. Hem korkarak hem de sabırsızlıkla bekliyorum. Bakalım ne zaman gelecek nazlı kızım.