Seyma_ck Kadın doğumda nabzım ölçüldü 145 çıktı.Taşikardiksin dediler.Evde ölçüm yapıyorum 80-90 arası çıkıyo.Bugün sağlık ocağı ölçtü 100 çıktı.Böyle bi sorun yaşayan var mı😕
poncikveannesii Seyma_ck 120 üstü yüksek pluyor ben şu an koronayom 135 lerde çıkıyor heycanlsnmayım çok hareket etmeyin ayağa kalktpınız için nabız hızlanabiliyor
Gul33 Seyma_ck akıllı saatten takip ediyorum 90-110 arası çıkıyor benim. Hızlı yürüdüğüm zaman 120 civarı
Seyma_ck poncikveannesii poncikveannesii yeni korona atlattım ben ondan da olabilir mi acaba doktoruma soracam bir de.Geçmiş olsun size de
Seyma_ck Gul33 ben de evde ölçüm yaptığımda 80-90arası çıkıyo ama ebeler ölcünce yüksek çıkıyo hep 100 e bı şey demiyolar ama 145 biraz korkuttu onları😕
Seyma_ck Dilosceylan inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım da.Hamileyiz bi şeyde yapamazlar
Seyma_ck Oya54 hamilelik yapıyomuş yüzde 20 nabız atış hızı artıyomuş belki sizinki ondandır.İnşallah sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza😇
Seyma_ck Maaaile benim demir çok düşük çıktı ondan da olabilir o zaman ama 145 çok fazla ebe görünce gözlerini patlattü benim nabzı🙄bebeğin nabzı bile 144 çıktı bugün😅
ressamistanne Seyma_ck bende de var. Ne zaman doktora gidecek olsam, tansiyon bakılacak, EKG veya röntgen çekilecek olsa nabız inanılmaz artıyor. Korkuyorum. Ben pasif lora aldım gitmeden kullanıcam bi.
Cagla0707 Seyma_ck benim 150 geçiyordu tsh testinizi yaptırın zehirli tiroid çıktı ilaç kullanıyorum ilk zamanlardan beri
Seyma_ck Cagla0707 TSH a hamileliğin başında bakıldı o değerlerde bi sorun yoktu.Bugün bi daha kan testi yaptırdım yarın bakalım nasıl çıkacak.Covid geçirdim ben ondan da şüpheleniyorum.Acaba o mu oynatıyo diye bu kadar.En çok kalbi etkiliyo ya😕
Cagla0707 Seyma_ck inşallah çıkmaz beni çok yıprattı bu rahatsızlık🤦🏻♀️ Belki yorgunluktan oluyordur kalbiniz hızlanınca nefes egzersizi yapın burundan derin bi nefes alın 3 saniye tutun ve 4 saniyede bırakın ağızdan nefesi ama yavaşça alıp yavaşça verin 🙏🏻
Seyma_ck Cagla0707 anlamadım vallahi 🙄egzersizleri yapıcam sağolun😊size de çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızı😇